Χειρόγραφα τέλος!

Μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης και δοκιμών με πραγματικά δεδομένα, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια σύγχρονη, εύχρηστη και αποτελεσματική Εφαρμογή για την ψηφιακή έκδοση Πιστοποιητικών και των απαραίτητων εγγράφων Γάμου και Βάπτισης μέσω Υπολογιστή.

Σας βεβαιώνουμε ότι θα ανταποκριθεί πλήρως ακόμα και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις σας. Ο σχεδιασμός έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να καλύψει ειδικές ανάγκες για κάθε Μητρόπολη ενσωματώνοντας σταδιακά, έντυπα με τον δικό σας σχεδιασμό.

Δὠστε ένα οριστικό τέλος στα χειρόγραφα έντυπα με τις κουραστικές επαναλήψεις καταγραφής στοιχείων!

Δοκιμάστε την. Θα σας ενθουσιάσει!

Εγκατάσταση (Installation)

Για να εγκαταστήσετε (Install) την Εφαρμογή ΓΑΜΟΣ στον Υπολογιστή σας ακολουθήστε τα επόμενα βήματα:

 

1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Operating System):

1α. Για να μπορέσει να λειτουργήσει η Εφαρμογή ΓΑΜΟΣ πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον Υπολογιστή σας το Λειτουργικό Σύστημα Microsoft Windows 7 (ή μεταγενέστερο).

1β. Επίσης η Εφαρμογή ΓΑΜΟΣ είναι μη εκτελέσιμη (executable). Για να μπορέσει να λειτουργήσει χρειάζεται είτε μια έκδοση της Microsoft Access 7.0 (ή μεταγενέστερη) την οποία αν δεν έχετε πρέπει να προμηθευτείτε από το εμπόριο, είτε την Microsoft Access 2016 Runtime (μια περιορισμένη έκδοση της Access μόνο για εκτέλεση αρχείων) η οποία διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο και την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της Microsoft από την επόμενη διεύθυνση:

https://www.microsoft.com/el-GR/download/details.aspx?id=50040

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να έχετε δικαιώματα διαχειριστή στον υπολογιστή για να κάνετε την συγκεκριμένη εγκατάσταση. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις της Microsoft Access 2016 Runtime, η 64bit (x64) και η 32bit (x86). Αν έχετε εγκατεστημένα άλλα προγράμματα του Microsoft Office, πρέπει να επιλέξτε την αντίστοιχη με αυτά έκδοση.

 

 

2. ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΕΚΔΟΣΗ ΓΑΜΟΣ_ver1.1.0  7 Οκτωβρίου 2018)

2α. Ανάλογα με την έκδοση της Microsoft Access που έχετε εγκατεστημένη στον Υπολογιστή σας, κάντε Λήψη (download), την αντίστοιχη 64bit ή 32bit έκδοση της Εφαρμογής από τους παρακάτω συνδέσμους:

    

 

2β. Αποσυμπιέστε το αρχείο Gamos_ver1.1.0.zip στον υπολογιστή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Εφαρμογή είναι προρυθμισμένη και (προς το παρόν) δεν μπορεί να λειτουργήσει σε κανέναν άλλο φάκελο εκτός από τον C:\Gamos.

2γ.Ανοίξτε από τον φάκελο c:\Gamos το αρχείο «ΕγχειρίδιοΧρήσης.pdf» για μια πλήρη και αναλυτική καθοδήγηση στη χρήση της Εφαρμογής.

 

3. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (ΕΚΔΟΣΗ ΓΑΜΟΣ_ver1.1.0 7 Οκτωβρίου 2018)

3α.Αν έχετε ήδη εγκατεστημένη την Εφαρμογή ΓΑΜΟΣ (ver1.0.0 -7 Ιουλίου 2017 ή ver1.0.1 29 Σεπτεμβρίου 2017), για να λάβετε την Αναβάθμιση της Έκδοσης, ΔΕΝ θα κάνετε Λήψη (download) το παραπάνω αρχείο αρχικής Εγκατάστασης (γιατί ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ τα δεδομένα σας!...) αλλά το επόμενο ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ.

3β.Ανάλογα με την έκδοση της Access που έχετε εγκατεστημένη στον Υπολογιστή σας, κάντε Λήψη (download), την αντίστοιχη 64bit ή 32bit Αναβάθμιση της Εφαρμογής από τους παρακάτω συνδέσμους:

    

 

3γ. Αποσυμπιέστε το αρχείο Gamos_ver1.1.0.zip στον φάκελο c:\Gamos. Στην ερώτηση για αντικατάσταση υπαρχόντων αρχείων με νέα πατήστε "Yes to All" (Ναι σε Όλα).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την Εγκατάσταση της Αναβάθμισης, ο κωδικός εισόδου της Εφαρμογής επανέρχεται στον προεπιλεγμένο (δείτε το ΕγχειρίδιοΧρήσης.pdf).